DNB Groep

Waarschijnlijk heeft u al eens persoonlijk of telefonisch contact gehad met één van onze medewerkers.
Is dit uw eerste kennismaking met DNB Groep en bent u niet bekend met onze dienstverlening?
Wij geven u graag een korte introductie over onze werkzaamheden.

DNB Groep werkt in opdracht voor diverse stichtingen en verenigingen in Nederland. Dit zijn allen goede doelen. Hierbij kunt u denken aan goede doelen in Nederland die zelf geen draagvlak (zowel qua tijd als financiën) hebben om een professionele publicatie tot stand te brengen. DNB Groep voorziet haar opdrachtgevers van (extra) naamsbekendheid. Voor iedere organisatie, maar zeker goede doelen, is het erg belangrijk om zich goed te profileren. Daarnaast staat in contact blijven- of komen met de eigen achterban, doelgroep, relaties, vrijwilligers, donateurs, sponsoren, etc. ook hoog in het vaandel. DNB Groep voorziet haar opdrachtgevers van gesponsorde publicaties. Dit zijn bijvoorbeeld (leden)brochures die per kwartaal naar de leden van een vereniging verstuurd worden of een informatief magazine die bij (basis)scholen of ziekenhuizen worden aangeboden. De wensen van de opdrachtgever staan altijd voorop.

DNB Groep staat voor de kwaliteit van haar producten. Daarbij is het van essentieel belang dat onze medewerkers het naar hun zin hebben.

Wij zijn gevestigd aan de Rembrandtlaan 5 te Hoogezand.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vragen

Het kan natuurlijk zijn dat u naar aanleiding van een contact met DNB Groep vragen heeft. Lees hier de veel gestelde vragen plus antwoorden aan DNB Groep. Mocht u uw vraag niet beantwoord zien dan kunt u persoonlijk contact opnemen met DNB Groep. Dit kan per telefoon op 0598 398 800 of per e-mail naar receptie@dnbgroep.nl.
De meest gestelde vragen aan DNB Groep vind u hieronder.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Op onze contactpagina vind u alle informatie.

Waarvoor dient de opdrachtbevestiging?
Deze is alleen bedoeld voor uw eigen administratie. Tevens heeft u gelegenheid om een eigen presentatie (indien gewenst) te sturen naar receptie@dnbgroep.nl (of kijk op de pagina Adverteren via ons ).
Verder hoeft u niets te doen met deze bevestiging. (U hoeft geen betaling hierop te verrichten.) Op het moment dat de uitgave verschijnt krijgt u een eigen exemplaar met de factuur erbij ingesloten.

Ik heb een vraag over mijn factuur.
U kunt bij vragen en of onduidelijkheden over uw factuur terecht bij de debiteuren-afdeling van DNB Groep. Neem gerust contact op, telefonisch op 0598-398800 of stuur een e-mail naar receptie@dnbgroep.nl.

Wie zijn de opdrachtgevers van DNB Groep?
De opdrachtgevers van DNB Groep zijn stichtingen en/of verenigingen met een sociaal- en maatschappelijk doel. Op de pagina “Opdrachtgevers” staat een overzicht.

Ik wil graag zelf wat aanleveren, kan dat?
Alle informatie over het aanleveren vind u terug op onze pagina “Adverteren via ons“. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ook contact met ons opnemen natuurlijk.

Waar kan ik onze verhuizing doorgeven?
Het beste is om dit per e-mail door te geven aan ons. Stuur een e-mail naar receptie@dnbgroep.nl en vermeld bij voorkeur uw referentie nummer.
Per post kan natuurlijk ook. Stuur daarvoor uw bericht naar:
DNB Groep
Rembrandtlaan 5
9601 XA Hoogezand

Kan ik meerdere exemplaren van een uitgave ontvangen?
Indien gewenst kunt u meerdere exemplaren van een magazine, brochure of een poster ontvangen (bv voor uw eigen leestafel of brochure standaard).
Stuur hiervoor een mail naar receptie@dnbgroep.nl en vermeld hierbij altijd het referentienummer (zodat wij weten om welk exemplaar het gaat). Geef tevens aan hoeveel exemplaren u wenst.