Wanneer u via DNB Groep adverteert, dan steunt u met uw publicatie altijd een sociaal- en maatschappelijk doel.
Alle stichtingen en verenigingen waarvoor DNB Groep in opdracht voor werkt worden getoetst op maatschappelijke relevantie, doelstelling, omvang en uitstraling.

Aanleveren presentatiemateriaal

Er zijn verschillende manieren waarop u uw logo of presentatie van uw bedrijf bij DNB Groep kunt aanleveren. U bepaalt zelf de manier die bij u past.
Digitaal, print/hardcopy of handgeschreven, onze studio kan (bijna) altijd het materiaal passend en naar uw wens verwerken.

De meeste voorkomende manier van aanleveren is via het e-mailadres receptie@dnbgroep.nl. Daarnaast worden ook regelmatig per post presentaties aangeleverd. Indien u hiervoor kiest dan mag u uw presentatie opsturen naar Postbus 204, 9600 AE Hoogezand. Na ontvangst zal onze receptie uw presentatie koppelen aan uw referentienummer en doorsturen naar onze studio.

Voor een zo goed mogelijk resultaat is het van belang dat u uw presentatiemateriaal op de juiste manier aanlevert bij DNB Groep. Onze medewerkers willen u daar zo goed mogelijk bij assisteren.Wij kunnen vrijwel alle soorten bestandstypen verwerken, maar niet alle bestanden zijn goed genoeg om mee te kunnen werken. Twijfelt u of uw bestanden goed genoeg zijn? Stuur uw bestand dan op naar uw contactpersoon en wij controleren het gratis voor u.

De bestandsformaten die wij kunnen verwerken zijn o.a.: PDF, AI, EPS, PSD, PS, JPEG, JPG, GIF, TIFF, PNG, BMP, DOC, DOCX, PUB en INDD.
De aangeleverde bestanden moeten wel geschikt zijn voor de PC met Windows.

DTP-Studio

DNB Groep beschikt over een eigen studio.
Onze DTP-studio verzorgt de vormgeving van onze magazines, brochures, folders en posters. Tussen het ontwerp en de uiteindelijke uitgave bevinden zich vele bewerkingen die bepalend zijn voor de kwaliteit van het drukwerk. Ons team geeft vorm, doet nabewerking en maakt aanpassingen op de aanlevering waar nodig voor het print- of drukwerk.

Onze hard- en software is Windows-gebaseerd. Een bewuste keuze om zo dicht mogelijk bij onze opdrachtgevers en klanten te kunnen staan. Laagdrempelig om van elke aanlevering een professionele uiting te kunnen maken. Digitale of analoge aanlevering. Wij zorgen ervoor dat het op professionele wijze klaargestoomd wordt om te drukken op een printer of pers. Bestanden die we onder andere kunnen verwerken zijn: PDF, PSD, AI, EPS, JPG, PNG, PUB, DOCX, INDD, BMP en GIF.

Buiten het verzorgen van de opdrachten van ons eigen bedrijf staan we graag open voor opdrachten op offertebasis. Flyers, folders, magazines, brochures, posters, kaartjes en volledige huisstijlen zetten we graag op waarbij er goed geluisterd wordt naar de wensen van de opdrachtgever en er nauwe samenwerking of contact op afstand mogelijk is.

Van begin tot eind zijn we flexibel ingesteld om gezamenlijk tot een goed product te komen. De korte lijnen binnen ons bedrijf maken het mogelijk om wijzigingen door te voeren tot op de laatste minuut voor het ter perse gaan van het product.

Ons streven is om te overzichtelijk te werken met maximale efficiency, service en deskundigheid om elke opdrachtgever voor de volle honderd procent tevreden te kunnen stellen.