Het team van DNB Groep zoekt versterking!

DNB Groep Vlag
DNB Groep is continu op zoek naar commerciële medewerkers die het team van DNB Groep kunnen komen uitbreiden. Als commercieel medewerker ben je bij DNB Groep verantwoordelijk voor het binnenhalen van zoveel mogelijk sponsorbijdragen. De voorwaarden die de uitgeverij aan de commercieel medewerker stelt, zijn de volgende: een afgeronde MBO-opleiding in een commerciële richting; enthousiast; goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden; werkervaring in het verkopen van diensten en/of producten van minimaal 3 jaar; commerciële instelling; fulltime beschikbaarheid; flinke overtuigingskracht.

Bij DNB Groep hangt een informele werksfeer. Er is een fijne werkomgeving en er bestaan doorgroeimogelijkheden voor de kandidaat. Dit samen maakt het een leuke en inspirerende baan.
DNB Groep kent een duidelijke visie, die de kandidaat zich eigen moet maken. Er bestaat veel ruimte voor eigen inbreng. Tenslotte zijn er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waardoor een werknemer op de juiste plek zit!

Wat doet een commercieel medewerker?
DNB Groep geeft kosteloze publicaties uit voor veel verschillende stichtingen en verenigingen in Nederland. De uitgeverij is gevestigd in Hoogezand; daarom wordt ook vereist dat de kandidaat woonachtig is in de provincie Groningen. Om de publicaties te bekostigen worden lokale ondernemers benaderd om een financiële bijdrage te leveren. Deze ondernemers worden telefonisch benaderd. De ondernemers krijgen een eervolle naamsvermelding in de publicatie. Het takenpakket van de Commercieel Medewerker bestaat uit het verwerven van zoveel mogelijk bijdragen, om een publicatie tot stand te laten komen.

Contact met DNB Groep
Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0598-398800. Voor meer informatie over uitgeverij DNB Groep kun je ook terecht op de deze website (www.dnbgroep.nl).

Mocht je willen solliciteren, dan kun je een motivatiebrief en CV sturen naar receptie@dnbgroep.nl
DNB Groep zal vervolgens contact opnemen.