DNB Groep Vlag

Ben jij het commerciële talent dat wij zoeken?

Wie zijn wij?
DNB Groep geeft kosteloze publicaties uit voor veel verschillende stichtingen en verenigingen in Nederland. Hierbij kun je denken aan stichtingen en verenigingen die zelf geen draagvlak (zowel qua tijd als financiën) hebben om een professionele publicatie tot stand te brengen. Het is belangrijk voor iedere organisatie om zich goed te profileren. Daarnaast staat in contact blijven of komen met de eigen achterban, doelgroep, relaties, vrijwilligers, donateurs, sponsoren etc. hoog in het vaandel. Op dit vlak komt DNB Groep in beeld. Wij voorzien onze opdrachtgevers van gesponsorde publicaties. Denk dan vooral aan (leden)brochures of een informatiemagazine die bij (basis)scholen of ziekenhuizen worden aangeboden.

Waar zijn wij naar op zoek?
Als commercieel medewerker ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van zoveel mogelijk sponsorbijdragen en beschik je over de volgende eigenschappen/competenties:
enthousiast;
teamplayer;
goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden;
flinke overtuigingskracht.

Herken jij jezelf tijdens het lezen van deze vacature en ben jij woonachtig in de provincie Groningen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij
Bij DNB Groep hangt een informele werksfeer. Er is een fijne werkomgeving en er bestaan doorgroeimogelijkheden. Dit samen maakt het een leuke en inspirerende baan. DNB Groep kent een duidelijk visie, die de kandidaten zich eigen moeten maken. Hier is zeker ruimte voor eigen inbreng. Tenslotte zijn er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waardoor een werknemer op de juiste plek zit!

Vragen en solliciteren
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op via 0598-398800. Ook vind je informatie op onze website www.dnbgroep.nl.
Om te solliciteren zien wij je motivatiebrief en cv graag tegemoet op het e-mailadres receptie@dnbgroep.nl.