Vragen aan DNB Groep

Het kan natuurlijk zijn dat u naar aanleiding van een contact met DNB Groep vragen heeft. Lees hier de veel gestelde vragen plus antwoorden aan DNB Groep. Mocht u uw vraag niet beantwoord zien dan kunt u persoonlijk contact opnemen met DNB Groep. Dit kan per telefoon op 0598 398 800 of per e-mail naar receptie@dnbgroep.nl.

De meest gestelde vragen aan DNB Groep vind u hieronder.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
Op onze contactpagina vind u alle informatie.

Waarvoor dient de opdrachtbevestiging?
Deze is alleen bedoeld voor uw eigen administratie. Tevens heeft u gelegenheid om een eigen presentatie (indien gewenst) te sturen naar receptie@dnbgroep.nl (of kijk op de pagina aanleveren).
Verder hoeft u niets te doen met deze bevestiging. (U hoeft geen betaling hierop te verrichten.) Op het moment dat de uitgave verschijnt krijgt u een eigen exemplaar met de factuur erbij ingesloten.

Ik heb een vraag over mijn factuur.
U kunt bij vragen en of onduidelijkheden over uw factuur terecht bij de debiteuren-afdeling van DNB Groep. Neem gerust contact op, telefonisch op 0598-398800 of stuur een e-mail naar receptie@dnbgroep.nl.

Wie zijn de opdrachtgevers van DNB Groep?
De opdrachtgevers van DNB Groep zijn stichtingen en/of verenigingen met een sociaal- en maatschappelijk doel. Klik hier om te zien wie onze opdrachtgevers zijn.

Ik wil graag zelf wat aanleveren, kan dat?
Alle informatie over het aanleveren vind u terug op onze “aanlever”-pagina. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ook contact met ons opnemen natuurlijk.

Waar kan ik onze verhuizing doorgeven?
Het beste is om dit per e-mail door te geven aan ons. Stuur een e-mail naar receptie@dnbgroep.nl en vermeld bij voorkeur uw referentie nummer.
Per post kan natuurlijk ook. Stuur daarvoor uw bericht naar:
DNB Groep
Rembrandtlaan 5
9601 XA Hoogezand

Kan ik meerdere exemplaren van een uitgave ontvangen?
Indien gewenst kunt u meerdere exemplaren van een magazine, brochure of een poster ontvangen (bv voor uw eigen leestafel of brochure standaard).

Stuur hiervoor een mail naar receptie@dnbgroep.nl en vermeld hierbij altijd het referentienummer (zodat wij weten om welk exemplaar het gaat). Geef tevens aan hoeveel exemplaren u wenst.