Stichting Dierennood

Stichting Dierennood komt nu al sinds 2009 op voor zwerfdieren in ernstige nood buiten Nederland en bestaat uit ca. 25 enthousiaste dierenvrienden die allemaal een eigen specialisatie hebben. Zoals moderator op Facebook of Twitter, research en checken op betrouwbaarheid van hulpaanvragen, contacten leggen met bedrijven en het bijhouden van onze websites.

Bij ons zul je geen bloederige foto’s aantreffen, want iedereen kan zich wel een voorstelling maken, hoe dieren in landen als Oost-of Zuid-Europa het dagelijks bijzonder zwaar hebben.

Wil je dieren echt gaan helpen? Dat kan op diverse manieren: je kunt geld inzamelen door bijv. appeltaarten te verkopen. Maar ook 2e hands spullen van zolders aan buren en vrienden vragen en die dan op een braderie of rommelmarkt weer te gelde te maken.

Of kijken of er in een supermarkt bij jou in de buurt al een statiegeldkastje hangt, Zo niet, geef ons dat dan door, dan gaan wij dat aanvragen of dat voor ons goede doel mogelijk is.

U kunt ons mailen, schrijven of bellen:
Mailen kan naar ons algemene emailadres: info@dierennood.nl
Schrijven kan naar: Kabelhof 60 – 3072WJ Rotterdam.
Bellen kan op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur: 010-420 23 44. U krijgt dan onze secretaris en oprichter Hanno Berger te spreken.

Voor melden van Dierenmishandeling binnen Nederland kunt u bellen: 144.

Inschrijving bij Kamer van Koophandel in Rotterdam: 2447 1674.
Goedkeuring van de Belastingdienst voor ons ANBI keurmerk: 8212 50 280.
Stichting Dierennood is nu ook volledig erkend door het CBF, het belangrijkste keurmerk in Nederland.

www.dierennood.nl