Het aftellen naar de NOT is begonnen.

 

6… 5… 4… 
Jaja, nog 7 dagen en dan is het toch echt zo ver: NOT 2019 gaat van start. Team NOT worstelt zich door last-minute to-do-lijsten, exposanten posten druk hun voorbereidingen voor de NOT op sociale media, en de (op)bouwmaterialen worden aangeleverd. Oftewel: alles is in volle gang. Laat de NOT dus maar komen!In deze voorlaatste nieuwsbrief voor het begin van de beurs, aandacht voor de volgende zaken: droombanen in de aanbieding, een teamuitje naar de NOT, en innovaties van exposanten. Kortom: mis het niet en vraag nu nog je gratis toegangskaart aan.
Tips & Tricks voor W&T-lessen Ontdek en bezoek molens!
Proefjes, experimenten.. je doet leerlingen er een groot plezier mee! En onderwijs in Wetenschap & Techniek biedt ruimte om hun talenten te ontplooien. Daar hebben ze de rest van hun leven baat bij!
In deze download geven we je handige tips en leuke lesideeën. Lesgeven in W&T: doe je mee?Naar whitepaperbutton bg
Molens vertellen een bijzonder verhaal. Met hedendaags lesmateriaal, nieuwe interactieve animaties en excursies wil De Hollandsche Molen basisschoolleerlingen laten kennismaken met molens als cultureel erfgoed. Ze wil leerlingen de bijzondere techniek van molens, de vele molenfuncties en de rijke geschiedenis zélf laten ontdekken.

Lees verderbutton bg

Droombanen in de aanbieding!

Je nieuwe collega? Die vind je op de NOT! Het mag dan nieuws over het lerarentekort regenen, er zijn ook genoeg (aspirant) leraren die wél op zoek zijn naar een baan. Of willen switchen. De NOT is de ideale plek om de geschikte kandidaat te vinden. Daarom hebben we sinds dit jaar De Vacaturewand, waar we de leukste vacatures uit het onderwijs posten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega? Is er een openstaande vacature op jouw school? Meld het ons via het vacatureformulier, en stuur het dan ingevuld terug naar not@jaarbeurs.nl. Alle ingezonden vacatures krijgen een mooi plekje op de vacaturewand op de NOT.

Naar het vacatureformulierbutton bg

Lees verder

Terug naar overzicht