Gratis accommodatie voor vrijwilligers in Brazilië en in Roemenië!


MET SPOED gevraagd dierenartsen en studenten Diergeneeskunde voor Fortaleza / Brazilië. GRATIS ACCOMMODATIE in 1ste klas hotel.

MET SPOED gevraagd vrijwilligers zonder speciale opleiding of studenten Dierverzorging voor een privé-asiel in Roemenië. Gratis verblijf incl. alle maaltijden.

Wie wil komen steriliseren nabij Fortaleza / Brazilië v.a. 1 sept.?

Een Nederlands echtpaar heeft jaren geleden een prachtig hotelcomplex aangelegd, dicht bij een ongerept strand in de omgeving van Fortaleza in het noorden van Brazilië.

Zij zijn daarnaast ook grote dierenvrienden en toen zij zagen hoeveel zwerfdieren er in de omgeving waren, hebben zij besloten om daar echt wat aan te gaan doen.

Daarvoor hebben zij een aparte eigen kliniek weten op te zetten, waar een officiële dierenarts werkzaam is. Daar worden zowel zwerfdieren als partikuliere huisdieren behandeld. Dit zijn voornamelijk sterilisaties, maar ieder zwerfdier wordt ook gevaccineerd en gechipt.

Per 1 sept. a.s. gaat die kliniek open en zijn alle dierenartsen en studenten Diergeneeskunde met enige operatie-ervaring van harte welkom om mee te komen helpen.

Accommodatie in een studio in het 1ste klas hotel is op basis logies/ontbijt.

Lees verder

Terug naar overzicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *